CARGORED SERVICIOS INTEGRADOS, SL obté el certificat de compliment de la norma CEDEC sobre qualitat empresarial i manté la col·laboració amb la consultora

CARGORED SERVICIOS INTEGRADOS, SL es va fundar el 1998 amb l’objectiu de ser una empresa de referència en la prestació de serveis pioners relacionats amb el comerç, com ara serveis aeroportuaris, càrrega aèria, duanes i logística per a les Illes Canàries.

La companyia, la qual té la seu a Barajas (Madrid), ha experimentat un enorme creixement durant els darrers anys, consolidant-se així com una de les empreses líders en el seu sector, tant per a importadors com per a exportadors de les Illes Canàries i la Península.

Des del començament, el Grup CARGORED ha orientat la seva activitat a la prestació de serveis pioners en la satisfacció dels seus clients, garantint puntualitat i eficiència en cas de possibles irregularitats. Conscient de les exigències canviants del mercat i de les modificacions de procediments i de regulacions, l’empresa adapta amb agilitat els serveis que ofereix.

Gràcies a un equip format per professionals amb una àmplia experiència en el sector, el Grup CARGORED està present actualment en dos dels principals aeroports i ports de les Illes Canàries, de Las Palmas i de Santa Cruz de Tenerife, a més de la plataforma logística que ja té a l’aeroport de Madrid-Barajas.

Després de més de 20 anys d’experiència, el Grup CARGORED afronta el seu futur amb garanties d’èxit totals. Aquest fet queda demostrat mitjançant l’obtenció recent del certificat de “COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL” en les àrees d’estratègia de l’empresa, organització funcional i control de gestió, el qual s’ha atorgat després de la intervenció i l’avaluació nova de la consultora estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica SA.

CEDEC acredita que CARGORED SERVICIOS INTEGRADOS, SL ha complert de manera estricta les normes i els estàndards de qualitat establerts per la consultora estratègica, per la qual cosa s’ha decidit atorgar-li aquest segell de qualitat que distingeix a l’empresa i garanteix la seva solidesa empresarial en aquests àmbits.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC

CARGORED SERVICIOS INTEGRADOS, SL, col·labora des de juny de 2016 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des de l’any 1965.

L’optimització de l’organització dels recursos humans, la millora dels controls de gestió i el disseny d’un pla estratègic van ser les àrees d’actuació en les quals CARGORED SERVICIOS INTEGRADOS, SL i CEDEC  van col·laborar per tal d’aconseguir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

SOBRE CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l’excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d’empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d’Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L’evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d’èxit d’empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube

ttps://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g">https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

 

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu

Director del Dept. d’Estudis i Desenvolupament

CEDEC, SA

www.cedec.cat/ca

Tel.: 93 318 15 15

Adreça electrònica: web@cedec.es