EMBUTIDOS HERMANOS CÁNOVAS rep el certificat de compliment de la norma CEDEC sobre qualitat empresarial alhora que reafirma la seva col·laboració amb la consultora

Embutidos Hermanos Cánovas, S.L., amb seu a Roldán (Murcia), és una empresa que es dedica a l’elaboració i comercialització d’embotits i carns fresques de porcí des de fa més de 30 anys.

L’empresa segueix elaborant els seus productes de manera natural i artesanal gràcies a la feina d’un equip humà expert i a la utilització de carns seleccionades, espècies de primera qualitat i una curació natural adequada als assecadors i cellers de la mateixa empresa. D’aquesta manera, Embutidos Hermanos Cánovas aconsegueix la combinació perfecta per a l’obtenció d’uns embotits tradicionals de qualitat elevada, garantint la traçabilitat de tot el procés i el respecte pel medi ambient gràcies a la protecció mediambiental en les seves tècniques de producció.

Embutidos Hermanos Cánovas destaca per la seva flexibilitat i capacitat d’adaptació al mercat i als seus clients, i aposta per oferir productes de qualitat que compleixen les certificacions més exigents tant nacionals com internacionals.

Recentment, i després de la intervenció i posterior avaluació de la consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, s’ha acreditat que EMBUTIDOS HERMANOS CÁNOVAS, S.L. ha complert de manera estricta les normes i els estàndards de qualitat establerts per CEDEC, per la qual cosa s’ha decidit atorgar-li el certificat de “COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL” en les àrees d’organització funcional i control de costos.

Amb aquest segell de qualitat recentment atorgat, CEDEC distingeix l’empresa Embutidos Hermanos Cánovas S.L. i en garanteix la solidesa empresarial en aquests àmbits.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., CEDEC

EMBUTIDOS HERMANOS CÁNOVAS S.L., col·labora des de juliol de 2016 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965.

L’adequació dels controls interns, la millor organització dels recursos humans i l’optimització dels processos de producció són les àrees d’actuació en què EMBUTIDOS HERMANOS CÁNOVAS S.L. i CEDEC col·laboren per aconseguir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei i progrés i desenvolupament al seu mercat.

SOBRE CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l’excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d’empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d’Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L’evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d’èxit d’empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC  i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de yout

ube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu

Director del Dept. d’Estudis i Desenvolupament

CEDEC, SA

www.cedec.cat/ca

Tel.: 93 318 15 15

Adreça electrònica: web@cedec.es

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *