L’HOTEL DEL PRADO rep el certificat de la norma CEDEC de qualitat empresarial i maté la col·laboració amb la consultora

L’HOTEL DEL PRADO SL és un hotel familiar i acollidor de Puigcerdà, situat en una zona privilegiada en ple cor de la vall de la Cerdanya, al Pirineu de Girona a tocar de la frontera francesa.

L’estratègica ubicació de l’HOTEL DEL PRADO, en una zona molt turística tant a l’estiu com a l’hivern, converteix aquest allotjament en un espai idoni per gaudir-ne durant tot l’any, ja que ofereix una àmplia oferta d’activitats lúdiques i de descans en un entorn inigualable.

A més a més de l’oferta hotelera, l’HOTEL DEL PRADO té un restaurant, reconegut com a “Hotel Gastronòmic”, amb una àmplia representació de plats amb denominació d’origen elaborats amb productes de la terra.

Recentment, i després de la intervenció i posterior avaluació en la gestió de l’HOTEL DEL PRADO a càrrec de la consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, s’ha acreditat l’estricte compliment de les normes i els estàndards de qualitat establerts per la consultora, que ha decidit atorgar-li el certificat de compliment de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees de control de gestió i organització funcional.

Amb aquest reconeixement del segell de qualitat, CEDEC distingeix l’empresa HOTEL DEL PRADO SL i en garanteix la solidesa en aquests àmbits.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC

L’HOTEL DEL PRADO ,SL , col·labora des del 2013 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.

El control de gestió interna i la millora de l’organització funcional van ser les àrees d’actuació en què l’HOTEL DEL PRADO SL i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei i progrés i desenvolupament en el seu mercat.

SOBRE CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l’excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d’empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d’Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L’evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d’èxit d’empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu cana

l de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Luis Feliu

Director del Dept. d’Estudis i Desenvolupament

CEDEC, SA

www.cedec.cat/ca

Tel.: 93 318 15 15

Adreça electrònica: web@cedec.es

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *