ASTELLPAPEL INDÚSTRIA BOLSERA, SA., inaugura una nova línia de negoci dins del marc de col·laboració amb la consultora CEDEC

ASTELLPAPEL INDÚSTRIA BOLSERA, SA., és una empresa familiar situada a Valladolid, la qual està especialitzada en la fabricació de tot tipus de bosses de paper, ja siguin impreses, genèriques, amb una base rígida hexagonal o plana, o bé bosses publicitàries que cobreixen totes les necessitats dels seus clients.

Des del passat mes de juliol, ASTELLPAPEL està situada en una nova seu al polígon industrial Sant Cristóbal de Valladolid, en una nau de 3.500 m2 construïts en planta amb 250 m2 d’oficines. Des d’aquí, l’empresa serveix les bosses de paper a clients de tota Espanya, a l’hora que fa exportacions a empreses europees gràcies als seus estàndards alts de qualitat i de servei que ofereix, tot això amb un assessorament personalitzat per tal d’oferir la bossa idònia per a cada necessitat.

ASTELLPAPEL ha sabut adaptar-se a les exigències actuals del mercat, i disposa d’un equip de 20 treballadors altament qualificats i de maquinària d’última generació per fabricar bosses impreses, amb tot tipus d’opcions i d’acabats.

Seguint el pla d’expansió dissenyat amb l’objectiu de millorar el servei al client, ASTELLPAPEL ha dissenyat una nova línia de negoci centrada en la fabricació i la comercialització de complements d’embolcalls i, com a complement de les línies de bosses planes, una nova instal·lació per a l’encunyat i el nuat dels grups de bosses. Aquestes noves inversions estaran totalment operatives l’últim trimestre de l’any.

Tot això s’emmarca en l’actual estratègia empresarial de ASTELLPAPEL, dirigida pel seu actual gerent, el sr. Asterio de la Calle Mejías, que està centrada en la innovació, la implantació de les noves tecnologies i l’aposta pels productes d’alta qualitat.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC

ASTELLPAPEL, porta col·laborant des d’abril de 2016 amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA., capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965.

El disseny d’un pla estratègic, amb l’adequació dels controls interns, la millor organització dels recursos humans i l’optimització dels processos productius són les àrees d’actuació en les quals ASTELLPAPEL i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, així com la qualitat en el servei, i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

SOBRE CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l’excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d’empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d’Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L’evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d’èxit d’empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en

el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu

Director del Dept. d’Estudis i Desenvolupament

CEDEC, SA

www.cedec.cat/ca

Tel.: 93 318 15 15

Adreça electrònica: web@cedec.es

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *