ALIMENTOS PAMPA Y MAR rep el certificat de compliment de la norma CEDEC sobre qualitat empresarial 

ALIMENTOS PAMPA Y MAR, S.L.U. és una empresa importadora i distribuïdora d’aliments congelats i frescs, creada l’any 2009 amb seu a Sant Cristóbal de la Llacuna, a Santa Cruz de Tenerife (Illes Canàries).

ALIMENTOS PAMPA Y MAR, vinculada a un grup d’empreses del sector ramader i carni, va iniciar les seves activitats amb l’objectiu d’oferir els seus productes al mercat local, tot això gràcies a la seva xarxa de comercials i un repartiment diari que abasta tota l’illa, amb transport propi i lliurament directe a l’establiment del client.

Els productes que distribueix ALIMENTOS PAMPA Y MAR se centren, principalment, en la comercialització en grans superfícies, com és el sector d’hostaleria, restauració i càtering, que reben els aliments en perfectes condicions gràcies al seu magatzem frigorífic, que se situa en un lloc estratègic de l’illa i que té una capacitat de més de 3.000 m2.

ALIMENTOS PAMPA Y MAR disposa d’un catàleg amb els productes que distribueix, entre els quals podem trobar diferents tipus de carns, productes lactis, embotits, peix, verdures, mariscs i productes precuinats, tot amb la màxima garantia de qualitat.

El seu afany de millora contínua amb l’objectiu d’aconseguir l’excel·lència en la seva gestió, l’ha ajudat a rebre el reconeixement del segell de qualitat de la norma CEDEC©, que distingeix l’empresa i en garanteix la solidesa.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©

ALIMENTOS PAMPA Y MAR, S.L.U. col·labora des de l’any 2012 amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.

L’adequació dels controls interns i d’organització funcional, i el control de gestió i d’estratègia empresarial van ser les àrees d’actuació en les quals ALIMENTOS PAMPA Y MAR, S.L.U. i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d’excel·lència empresarial i de qualitat en el servei, així com el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

Després que intervingués CEDEC©, amb la finalitat de cohesionar el creixement de l’empresa, i que es realitzés una avaluació posterior, s’ha acreditat l’estricte compliment de les normes i dels estàndards de qualitat que la consultora estratègica té establerts, i això l’ha fet mereixedora del certificat de compliment de la norma de qualitat empresarial CEDEC© en aquestes àrees.

SOBRE CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l’excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d’empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d’Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L’evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d’èxit d’empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de yout

ube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu

Director del Dept. d’Estudis i Desenvolupament

CEDEC, SA

www.cedec.cat/ca

Tel.: 93 318 15 15

Adreça electrònica: web@cedec.es

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *