La residència d’ancians San Juan de Dios obté el reconeixement «Madrid Excelente» i manté la seva col·laboració amb CEDEC

Situada a El Álamo, una zona privilegiada a pocs minuts de Madrid, la residència d’ancians SAN JUAN DE DIOS ofereix, des de fa més de 24 anys, els seus més de 13.000 m2 a la disposició dels 300 ancians que hi resideixen.

La RESIDÈNCIA SAN JUAN DE DIOS és una organització que té per objectiu cuidar i donar la millor qualitat de vida possible a les persones que hi resideixen, tot això gràcies a un equip humà de més de 160 professionals altament qualificats, molt consolidats i compromesos amb l’atenció i la cura cap als seus residents.

La RESIDÈNCIA SAN JUAN DE DIOS va ser la primera empresa privada de la Comunitat de Madrid en aconseguir el Certificat de «Madrid Excelente» l’any 2001. Des d’aquesta data i fins a l’actualitat, la residència segueix actualitzant tots els seus protocols i procediments d’actuació seguint les tendències emergents en la cura de persones dependents de la tercera edat, pensant sempre en els ancians residents i d’acord amb la missió definida pels seus fundadors,  Paquita Sancho i Antonio González.

El passat 12 de juliol de 2017, la Fundació Madrid Excelente va fer entrega a la RESIDÈNCIA SAN JUAN DE DIOS del trofeu en reconeixement per la seva trajectòria d’excel·lència des de la seva creació, un guardó atorgat després de ser auditada anualment i ratificar cada tres anys el certificat, després d’haver estat renovat ja en cinc ocasions. Tot un premi que agraeix el treball constant durant tots aquests anys per haver oferit el millor servei als seus residents.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

La RESIDÈNCIA D’ANCIANS SAN JUAN DE DIOS col·labora des de desembre de 2016 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965.

L’adequació dels controls interns, la millor organització dels Recursos Humans i l’optimització dels processos de producció van ser les àrees d’actuació en les quals la RESIDÈNCIA D’ANCIANS SAN JUAN DE DIOS i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d’Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i progrés i desenvolupament al seu mercat.

Sobre CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l’excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d’empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d’Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L’evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d’èxit d’empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es p

oden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu
Director del Dept. d’Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *