SUPER EKO inaugura el servei de venda en línia, en el marc de col·laboració amb CEDEC

L’empresa ALIMENTACIÓN ECEIZABARRENA, SL desenvolupa la seva activitat com a supermercat especialitzat en productes frescos i de proximitat amb la denominació SUPER EKO. Situat en la localitat guipuscoana de Tolosa, acumula més de 20 anys de servei i d’atenció personalitzada als clients.

SUPER EKO contribueix al desenvolupament de la indústria alimentària nacional i local, amb la intenció que els seus productes i marques siguin reconeguts per la qualitat, la innovació i el preu just. La seva oferta es basa en una acurada selecció de productes frescos, distribuïts en les seccions de carnisseria, xarcuteria i fruita fresca, tot això en unes instal·lacions modernes que ocupen una superfície d’aproximadament 450 m2.

La propietat i la gerència de l’empresa, a càrrec del Sr. Juan García i de la Sra. M. Mercedes Iradi, ha posat en marxa, en el marc de la seva estratègia de consolidació, un servei de venda directa en línia pioner en instal·lacions d’aquestes característiques. Aquest nou servei permetrà impulsar les vendes de SUPER EKO en un radi d’actuació més ampli, així com facilitar la compra dels clients a través del web, amb un servei ràpid i gratuït a partir dels 50 €.

Els valors principals SUPER EKO són, a més de la qualitat dels seus productes, l’exigència i la dedicació que el seu equip humà transmet a tots els nivells i que es tradueix en una oferta de productes de qualitat elevada i un servei de primer nivell sempre cap a la recerca de l’excel·lència empresarial.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©

ALIMENTACIÓN ECEIZABARRENA, SL, col·labora des de maig de 2016 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des de l’any 1965.

L’adequació dels controls interns, la millor organització dels recursos humans i l’optimització dels processos productius són les àrees d’actuació en què ALIMENTACIÓN ECEIZABARRENA SL i CEDEC© col·laboren per aconseguir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i progrés i desenvolupament al seu mercat.

Sobre CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l’excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d’empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d’Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L’evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d’èxit d’empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es p

oden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu
Director del Dept. d’Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *