ALIFARM inaugura noves instal·lacions, dins del marc de col·laboració amb CEDEC

ALIFARM, SA és un dels referents del sector espanyol en el desenvolupament i la fabricació de complements alimentaris, probiòtics, plantes medicinals, especialitats farmacèutiques i productes dietètics.

ALIFARM es va fundar el 1982 i està situada a Lliçà de Vall (Barcelona), en un enclavament privilegiat, punt de comunicació perfecte per a la distribució dels seus productes, tant a la península Ibèrica com a la resta d’Europa.

Amb una experiència i trajectòria que l’avalen, ALIFARM ofereix una gran varietat de productes de disseny propi, així com serveis de fabricació capaços d’adaptar-se a les necessitats dels clients i dels consumidors de qualsevol mercat. Elabora productes des de l’origen, en desenvolupa la fórmula, els envasa en diferents formats i en produeix el packaging, i fins i tot cobreix l’assessorament sobre el marc legal en cada territori.

Recentment, ALIFARM ha inaugurat unes noves instal·lacions a la seu de Lliçà de Vall que augmenten considerablement la versatilitat i la capacitat de producció de l’empresa. Allà s’hi podran produir una gran diversitat de formats, treballant en cambres separades, amb control de temperatura i pressió independent, ideal per a productes crítics i de difícil fabricació, com ara els probiòtics.

En paraules del gerent de l’empresa, Marc Llorente, “un dels nostres valors afegits és l’origen i la tradició d’empresa familiar. Oferim un tracte personalitzat i de confiança a cadascun dels nostres clients que ens coneixen i que saben que en estar a les nostres mans tenen el servei que millor s’adapta a les seves necessitats”.

Els seus més de 35 anys d’experiència, sumats a la inversió en innovació i a la incorporació dels avenços tecnològics més nous, converteixen ALIFARM en una empresa solvent i de confiança, amb tots els certificats oficials que acrediten l’elevada qualitat dels seus productes.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©

ALIFARM, SA col·labora des de setembre de 2015 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.

L’adequació dels controls interns, el disseny d’un pla estratègic, la millor organització dels recursos humans i l’optimització de l’acció comercial són les àrees d’actuació en què ALIFARM, SA i CEDEC© col·laboren per aconseguir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

Sobre CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l’excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d’empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d’Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L’evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d’èxit d’empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es p

oden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu
Director del Dept. d’Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *