CASTAÑAS CAMPELO compleix cinquanta anys dins del marc de col·laboració amb CEDEC

CASTAÑAS CAMPELO EXPORTACIÓN, S.A. és una de les principals empreses d’Espanya dedicada al subministrament d’hortalisses i fruits secs. Situada a Villafranca del Bierzo (Lleó), aquest any fa mig segle des que Eduardo Campelo va fundar l’empresa l’any 1967.

Des dels seus inicis, CASTAÑAS CAMPELO segueix sent fidel al seu compromís de qualitat amb el client, amb la matèria primera que comercialitza i amb tots els seus proveïdors. L’empresa segueix en creixement constant. Com a conseqüència, s’ha adquirit recentment una nova nau de 16.000 m2 a Villafranca del Bierzo, amb la finalitat de guanyar espai per a l’emmagatzematge de mercaderies i el processament de la castanya autòctona, acció la qual s’emmarca dins del seu ambiciós pla d’expansió.

Per tal de celebrar aquesta efemèride, CASTAÑAS CAMPELO ha organitzat una sèrie d’activitats que combinen formació i entreteniment. Durant el denominat “Año Campelo”, es posaran en marxa diferents iniciatives relacionades amb les matèries en les quals l’empresa té un compromís social, desenvolupant accions per promoure l’educació, l’esport, els productes de la comarca i el respecte a les seves tradicions.

L’“Año Campelo” s’ha iniciat amb el desenvolupament de “Campelo Bosques”, un programa de divulgació sobre la Castanya del Bierzo. Aquest programa comptarà amb la col·laboració de la Marca de Garantia de la Castanya del Bierzo, i s’impartirà a escoles de Ponferrada, Villafranca del Bierzo, Bembibre i Fabero.

CASTAÑAS CAMPELO ha aconseguit ser la major comercialitzadora de castanyes del Bierzo, pionera, a més, en l’exportació dels seus productes a països com el Brasil, el Japó, la República Txeca, Itàlia, Canadà i els Estats Units, sense oblidar el mercat nacional, i ofereix productes de màxima qualitat sotmesos a controls periòdics i avalats per les certificacions ISO 9001, 22000 i GLOBAL G.A.P.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., CEDEC©

CASTAÑAS CAMPELO EXPORTACIÓN, S.A. col·labora des de febrer de l’any 2014 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des de l’any 1965.

L’optimització de l’acció comercial, l’adequació dels controls interns, la millora dels processos productius i l’organització dels recursos humans van ser les àrees d’actuació en les quals CASTAÑAS CAMPELO EXPORTACIÓN, S.A. i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d’Excel·lència Empresarial, qualitat en el producte i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

SOBRE CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l’excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d’empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d’Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L’evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d’èxit d’empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es p

oden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu
Director del Dept. d’Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *