EL PLANTEL SEMILLEROS inaugura les noves instal·lacions dins del marc de col·laboració amb CEDEC

ESCUDERO Y MATEU, SL, que opera amb el nom EL PLANTEL SEMILLEROS, és una empresa especialista en la comercialització de llavors que garanteix les millors condicions de les plantes en la primera fase de desenvolupament.

Actualment, EL PLANTEL SEMILLEROS disposa de sis delegacions: cinc a la província d’Almeria i una a Llanos del Caudillo (Ciudad Real), inaugurada recentment, que ha estat la primera delegació fora de la província d’Almeria.

EL PLANTEL SEMILLEROS treballa amb la màxima precisió, cuidant sempre el més mínim detall i distribuint plàntules tant a Espanya com a altres països d’àmbit internacional.

L’empresa acompanya l’agricultor des de l’any 1997, subministrant solucions integrals per a la sembra i la germinació de la collita, oferint una matèria primera amb un alt rendiment tècnic i econòmic, gràcies a l’experiència de més de 18 anys en el sector hortofructícola. EL PLANTEL SEMILLEROS aplica la tecnologia més avançada en les seves instal·lacions per innovar en la creació de noves formes de conreu que s’adaptin a les necessitats de cada zona, i treballa amb una cartera de clients de més de 4.000 pagesos.

Amb la nova delegació, EL PLANTEL SEMILLEROS continua apostant per l’expansió i mantenint una de les seves principals i més destacades característiques diferenciadores: posar a disposició dels clients empelts precoços que aconsegueixen començar abans la producció.

Pel que fa a la primera campanya de la nova delegació d’EL PLANTEL SEMILLEROS a Llanos del Caudillo, el director general, Manuel Escudero Navarro, destaca que els resultats del centre van superar les expectatives més d’un 10 %, ja que la previsió inicial era de 2 milions d’empelts de síndria i es va tancar la campanya amb 2,26 milions d’unitats empeltades.

L’objectiu inicial d’aquesta campanya és de 20 milions de plantes, xifra que anirà creixent al llarg dels mesos d’hivern. Amb la campanya de la síndria s’espera doblar les xifres produïdes l’any anterior, pel que ja s’estan preparant els plans de producció que permetin donar cabuda a l’alta demanda sol·licitada en la data i les condicions òptimes que esperen els clients i que s’han mantingut des del començament fins a l’actualitat.

Col·laboració amb CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

ESCUDERO Y MATEU, SL, col·labora des de gener del 2014 amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.

L’optimització de l’acció comercial, l’adequació dels controls interns, l’optimització dels processos productius i l’organització dels recursos humans, van ser les àrees d’actuació en què ESCUDERO Y MATEU, SL, i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el producte, i progrés i desenvolupament al seu mercat.

Sobre CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l’excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d’empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d’Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L’evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d’èxit d’empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es p

oden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu
Director del Dept. d’Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *